— Absolutt på tide med godhetsuke i Randaberg

De gleder seg alle fem, og håper folk både melder seg til tjeneste og melder inn oppdrag. Fra venstre ser du Laila Tjemsland, Helge Torsøy, Tor Tveit Aanestad, Katrine Immerstein Gilje og Kjell Ove Sande.|Planleggingsmøte: Godhetsuka er fra 30. mai til 4. juni, og tirsdags ettermiddag møttes gjengen for å planlegge.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

FRIVILLIGHET: 

I går møttes Helge Torsøy og Leila Tjemsland fra Frikirken, Kjell Ove Sande og Tor Tveit Aanestad fra Randaberg menighet, og Katrine Immerstein Gilje fra Grødem kirke til planleggingsmøte for tidenes første godhetuke i Randaberg. Representanter fra Huskirkene og Misjonsforsamlingen var ikke til stede under møte.,

— Planen vår for godhetsuka er å hjelpe folk med hagene og gjøre ren bilene deres. Når vårt påmeldingsskjema er tilgjengelig håper jeg folk vil melde seg, sier Tjemsland som ledet ettermiddagens møte.

Godhetsuka avholdes i år fra 30. mai til 3. juni, og tirsdags ettermiddag møttes gjengen for å planlegge.

Det legges ikke skjul på at inspirasjonen deres kommer fra IMI-Kirken, og Tjemsland i Frikirken har lenge ønsket seg en slik uke i Randaberg, men har aldri tenkt at en kunne slå seg sammen med de andre menigheten i Randaberg. Inntil nylig hadde Tjemsland kun tenkt at Frikirken skulle stå i bresjen for uken selv.

— Det er absolutt på tide med en godhetsuke i Randaberg. Uken arrangeres over store deler av landet, så vi håper å kunne bryte ned terskel om å klare ting selv. For det skal gjøre godt å få hjelp fra andre, sier Immerstein Gilje.

— Dette skal være fellesskapsbyggende og noe for hele familien, både store og små, avslutter gjengen samstemt som ser fram til en uke med frivillighet.