KULTUR: Med godt over 20 nummer, og barn i alle aldre på scenen, ble det en finfin markering av den 45-åringen kulturskolen er.

Kopper med saft og kaffe gikk unna, og en etter en viste kulturskolens elever hva de er gode for. Det var en god blanding av dans, sang, og piano- og gitarspill, og mens hver enkelt nummer gikk unna, ble det vist kunstverk i bakgrunnen. Kunstverkene også laget av kulturskoleelevene.

Randaberg24 gratulerer jubilanten med litt av et show, med soloframføringer og framføring av samspillnumre. Elevene hadde stålkontroll på det meste, det er bare å bøye seg i støvet.

Mange hadde møtt opp for å feire kulturskolen sine 45 år. Foto: Simen Ingemundsen

Natalie Sjo Jørgensen, Julia Sofi Maier Amdal og Ingvild Håland briljerte på scenen med hele tre nummer. Randaberg24 slo av en prat med de tre beste venninnene like før de skulle på scenen.

— Føles ganske rart at kulturskolen er 45 år, følte skolen nettopp feiret sine 40, sier de tre samstemt, som har flere år bak seg i kulturskolen.

— Det som er kjekt med kulturskolen er at vi får lære ulike musikksjangre, blir utfordret og ikke minst møte venner, legger de tre til.

På scenen framførte de musikk fra Spania og rolig musikk, samt et nummer med en MGP Jr. sang.

— Det er læreren vår som velger musikken vi framfører, sier Amdal og Håland.

— Jeg får velge musikken selv, og da går det for det meste i ABBA sine låter, sier Sjo Jørgensen og legger til.

— Jeg er veldig kresen, og har som regel sterke meninger om hva jeg vil synge.

De har alle tre prøvd seg på ulike instrumenter, men endte til syvende og sist med sitt eget instrument, sangstemmen sin.

— Jeg har hele mitt liv likt å synge, så det falt meg naturlig, etter å ha sunget i kor, og gå tilbake til solosang. Så må jeg jo si at samspill også er ganske gøy, avslutter Håland, mens de to andre nikker seg enig med beste venninna.

Se bilder fra kulturskolen sitt 45-årsjubileum i vinduet under: