Vi har hørt bedre fra TØFL

Det hender at vi fra tid til annen anmelder lokale artisters/gruppers nyeste låter/album i Randaberg24. Denne gang har vi anmeldt TØFL sin nyeste singel «Stirre inn i øyelokkå».

|
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

LÅTANMELDELSE: 

Hva er det nå dere driver med gutta?,

Den produktive gruppen TØFL har etterhvert opparbeidet seg et stort navn innen indiepop-sjangeren, men deres siste singel "Stirre inn i øyelokkå" er en aldri så liten skuffelse. Det er lite å si på teksten, men teknisk kan det virke som om gutta i TØFL er på bærtur. Det er lite i lydbilde som minner om tidligere låter fra TØFL. Jeg sier ikke det feil å prøve seg, men en såpass stor overgang kan virke mot sin hensikt. Første gang jeg hørte "Stirre inn i øyelokkå" tenkte jeg øyeblikkelig, er dette virkelig TØFL. Så kom spørsmålet; Har gutta skiftet stil? Jeg slet med å skjønne og måtte lytte flere ganger.

Vell, den er overhode ikke elendig, men heller ikke TØFL sin beste utgivelse.

https://open.spotify.com/track/79RN08F6fd8P7tFFMqRJ7q?si=93c5e42c8c284d2a

Det kan virke som om gutta har gått vekk i fra sin originale stil, noe som jeg mener er en stor risiko for TØFL å ta. Nå som de er kjent for sin type musikk, er det helt feil å endre på det. Spør du meg bør de ikke bevege seg så veldig langt vekk fra sitt originale preg.

Vell, når jeg lytter til "Raketter", deres forrige singel forstår jeg tanken til gutta, de skal skape noe helt nytt. Det er ingen tvil om at de har startet på en ny epoke og at pandemien har gjort noe med den. Jeg må ærlig innrømme at jeg likte "Raketter" og har i skrivende stund en oppfordring til gutta i TØFL, hold dere til hva dere har gjort tidligere. Fornyelse er ikke alltid det lureste.

Publisert: