Jostein var kveldens første til å rope bingo

Det var en god bingo Jostein Kolnes gikk fram med.
  • Simen Ingemundsen
Publisert:
Les også

Lest denne?: Rogalands mest allsidige musikkbingo vert

KULTUR: Det var en seig bingo, men en god en. Såpass langtrukken og gøyal var bingoen at trubadur Pål Hjelm ble nødt til å holde det gående til langt over midnatt, faktisk var det langt over skjenketid før siste ropte bingo på fullt brett.

— Er det ingen som har fullt brett enda?, spør Pål Hjelm da klokken bikket midnatt, som nå var over på sanger han ikke helt hadde sett for seg han måtte ta.

Tre omganger holdt han det gående, helt til han ble trøtt av å synge. Hjelm er jo reine jukeboxen, han kan jo det meste av norsk og utenlandsk musikk fra 70/80 og fram til nyere tid, enten det er gjennom munnspillet eller strengene på gitaren musikken kommer fra.

Mange deltok på bingoen.

Den første til å rope bingo, og som fikk noe vått i glasset var Jostein Kolnes. Til Randaberg24 sier han at han aldri har hatt så mye flaks som på musikkbingo-kvelden. Han var meget godt fornøyd med kvelden, noe også flere av de andre som deltok på musikkbingoen var.

— Nå må noen snart har fullt brett, sier Hjelm, før han spiller «Tore Tang», en sang de aller fleste hadde på brettet sitt. Det endte med fullt brett hos mange, men regelen sier som kjent at det er den som roper bingo først som er den heldige vinneren.

Slik var opplegget, å krysse ut sanger Hjelm framførte til en hadde bingo.

Undertegnede ble selv med, og krysset av på låtene han hørte, uten flaks vel og merke, men det var artig å delta. Jeg mener at en slik suksess, ja den bør gjentas. En trubadur som kan alt fra danske Kim Larsen til amerikanske Guns N’ Roses, han er det liv laga for på den lokale puben. I tillegg fikk han folk til å danse, som også er godt gjort av en trubadur som arrangerer musikkbingo.

Jeg ser allerede fram til neste gang Hjelm briljerer med sitt formidable talent. Måtte folk få det med seg neste gang. Noen ganger var Hjelm bedre enn originalen, i hvert fall når det kom til låter av Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum. Det var en fornøyd Hjelm som gikk av scenen etter fullført bingo, og etter å ha delt ut flere våte gevinster.

Publisert: