— Randaberg pleier å være en god plass å komme til

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR:

Fra slutten av januar til midten av mars 2022 besøker Tønes og Anne Lise Frøkedal mindre konsertsteder i sin "Bli kjent kveld"-turné. Blant annet skal duoen besøke Ogna , Bergen, Ålesund, Florø, Fredrikstad og Parak Grendehus i Sokndal. Første fredag i februar stopper Tønes og Frøkedal på Tungenes fyr før turen går helt til Son ved Oslofjorden.,

— Vi gleder oss selvfølgelig veldig! Det er fortsatt merkelige tider og trangen etter å treffe og spille for folk er stor. Randaberg pleier å være en god plass å komme til, sier Tønes til Randaberg24.

Sammen har de med seg det beste fra Tønes’ bejublede album i høst, «Thilda Bøes Legat». Albumet som ble gjort ferdig mens alle likevel satt hjemme ble belønnet med terningskast seks og unison hyllest i de fleste av landets største medier.

https://open.spotify.com/album/1bQyqcBtByBBSLOVAzX4E1?si=Bpw71s8-S76NEP_hChJafg

— Det blir vel rundt 20 sanger. Antagelig vil setlisten forandre seg etterhvert som turneen går sin gang. Det blir sanger både fra gamle plater og den nye: Thilda Bøes Legat. Det blir helt nye ting , og forhåpentligvis også et par Frøkedal sanger. Sangen Thilda Bøes Legat er også på setlista for første gang siden jeg spilte den på julerevy i 2019.

https://open.spotify.com/artist/7j0JdrWpDjfDMqescj4xA7?si=zYRaB7G_QB-RLhbSRfe9rw

Kjente og mindre kjente Tønes-låter. I en passe tett og nøkternt intim setting. Endelig skal vi bli skikkelig kjent

— Det blir et varierende repertoar. I begynnelsen står jeg til med To Bila, Eg Går og Legge meg og Sånn Koga eg. Det blir sang, akustiske gitarer, bittelitt ukulele, el. gitar og forhåpentligvis en god kveld med Tønes og Anne Lise Frøkedal publikum sent vil glemme, avslutter Tønes.