TV-PROGRAM:

Det er mange som ser programmet, og førstkommende fredag kan randabergbuen glede seg litt ekstra.,

Da skal nemlig Christina Bergli, bosatt på Randaberg, være med i det populære tv-programmet The Voice - Norges beste stemme.

— Folk har har pushet meg til å være med på musikkprogrammer i mange år. Først da jeg var ønsket i The Voice Norge, turte jeg å ta sjansen. Nå som jeg er 40 år valgte jeg å teste dette ut, sier hun til Randaberg24.

Hun stiller ikke som debutant på en scene, for det har hun gjort også tidligere.

– Jeg er vant med å stå på store scener, men dette er det sprøeste jeg har gjort. Helt absurd og jeg var livredd, samtidig som det var en surrealistisk følelse. Absolutt en veldig kjekk opplevelse og får mulighet til å knytte nye musikk relasjoner, gjennom en lang og veldig fin prosess, fortsetter hun.

FAKTA: The Voice er et nederlandsk sangtalentkonsept for TV. Konseptet går ut på at fire mentorer skal velge hvilke deltagere de ønsker å ha på sitt lag, uten å se dem, kun ved å høre på sangstemmene deres. Alle mentorene samler åtte deltakere hver til lagene sine, før de så må halvere det til fire i en duell der to og to synger samme sang. Til slutt velger seerne hvem som vinner blant de gjenværende 16 deltakerne i løpet av flere live-sendinger. I Norge er det TV2 som har konseptet som har vist seg å bli meget populært.
Foto: TV2

,Når hun skal være med så vil s

esongens dommerpanel sitte med ryggen til artisten. Panelet består av Yosef Wolde-Mariam, Espen Lind, Matoma (Tom Stræte Lagergren) og Ina Wroldsen.