«Boys of Christmas» inntar puben - stiller på eldretreffet

Når Thomas Tvedt måtte melde avbud kom erstattere på plass.

Kristoffer Grude, Anders Jåsund, Anders Ringen, Andreas Wågenes, Jarle Goa, Knut Rørvik, Heine Røise, Henning Haugland, Håkon Bogsnes, Trond Larsen, og Jann Svendsen Aasebø, kommer til puben.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

KONSERT: En gang hver måned arrangeres det treff for eldre og godt voksne på puben.

14. desember skulle Thomas Tvedt være med for å holde konsert, men måtte melde avbud.

Nå er erstattere hentet inn - og det er ikke hvem som helst. «Boys og Christmas», med opprinnelse fra Randaberg skal nemlig være med, opplyser Bernt Egel Goa på Facebook.

«Boybandet» opptrer ikke ofte, så dette er en begivenhet som altså er sjelden vare. To dager etter opptreden på puben er det klart for det som egentlig er årets høydepunkt - nemlig julekonserten i storsalen på Folken i Stavanger.

Bandet har siden 2009 samlet krefter hver jul for å lage nye julesanger og spre juleglede. Siden 2016 har julekonsertene med Boys of Christmas blitt en årlig fest og tradisjon. Etter to ufrivillige hvileår bobler bandet over av juleglede og inviterer til en ny heidundrende julefest!

Allerede for to-tre uker siden var det solgt mer enn 400 billetter til konserten i Folken. 14. desember er det ikke billettsalg, men dette er stedet man bør ta turen innom, hvor man er både voksen og godt voksen.

Publisert: