KULTUR: 120 publikummere hadde sikret seg billetter til en helaften med Elton John.

I en sal som tar 450 på det meste, føltes det ganske så tomt i stolradene. For flere skulle fått med seg disse 100 minuttene med fornøyelig musikk.

Kjetil Grodås gjorde en formidabel jobb i rollen som Elton John, og fortjener skryt, for nærmere originalen kommer en ikke.

— Elton John hadde 110 hits på topplisten sin gjennom sin karriere, og vi kunne spilt i fem timer, men har valgt å spille litt under et par timer for dere. Så senk skuldrene, syng gjerne med og nyt disse musikalske minuttene, åpnet Grodås fra scenen.

Elton John fikk en verdig hyllest i går på kulturscenen. Foto: Simen Ingemundsen

På sitt røde flygel spilte han seg gjennom kjente hits som «Sacrifice», filmmusikk fra Løvenes Konge og mindre kjente som «I Need You To Turn To».

Grodås sørget med andre ord for en storslått Elton John aften.

— Tusen takk Randaberg, dere har vært et fantastisk publikum, avsluttet Grodås som mer enn gjerne returnerer tilbake med sitt røde flygel, sine musikere og sin Elton John lignende stemme.

Randaberg24 er mektig imponert og gir kvelden terningkast 6, hvem trenger vell originalen når en har Grodås.

På vei ut av kulturscenen, etter de 100 minuttene var det en ting publikum hadde å si: «En fantastisk aften, bare trist at så mange gikk glipp av denne konsertopplevelsen», undertegnede sier seg 100 prosent enig med det utsagnet. For Grodås fortjener, som han fikk, stående applaus for sin fantastiske prestasjon.

Et lite bildegalleri fra konserten