Innstifter "Gullkniven" i forbindelse med femårsjubileet til krimfestivalen

Simen Ingemundsen har invitert spiondømte Arne Treholt til Randaberg.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

PRESSEMELDING:

Neste år er krimfestivalen "Blodig alvor i landsbyen" fem år og i den anledning innstiftes en ny pris. Selveste "Gullkniven", smidd av lokale Smed T. Kristiansen. Prisen skal være en hederspris til den som har utmerket seg innen krimlitteraturen over flere år. Forfatteren må ha utmerket seg i ti år eller flere. I tillegg må vinneren ha gitt ut fem bøker eller flere. Smed T. Kristiansen lager også det årlige trofeet "Sølvkniven".,

I juryen for "Gullkniven" sitter festivalsjef Simen Ingemundsen og bokblogger Henning Sviland. Vinneren av første hederspris blir offentliggjort tidlig neste år.

— Det er kjekt å kunne feire femårsjubileet med en ny pris. I tillegg er det jo ganske kjekt å innstifte en slik pris da Randaberg er 100 år. Jeg er stolt over nå å kunne dele ut både "Sølvkniven" og "Gullkniven". Jeg er også evig takknemlig for at smeden sponser enda ett trofe og at Hennig Sviland er med i juryen. Han har såpass mye peiling på litteratur, så jeg tror Sviland og jeg kan bli en god juryeduo, sier festivalsjef Simen Ingemundsen.

Publisert: