Dette skjer under åpningen av dagsturhytta

  • Simen Ingemundsen
Publisert:

KULTUR: Torsdag er det duket for selve åpningen av dagsturhytta. Konferansier for opplegget på Vistnes er dagsturhyttas far, Atle Skrede

Dette er programmet for åpningen

10.40: Torleif Kvitno (rektor ved Randaberg kulturskole) setter i gang trommene og lager stemning.

11.00: Olav Håvardsholm fra Randaberg kulturskole spiller blokkfløyte («Fjelltrall» av Egil Storbekken).

Så går det slag i slag med

  • Velkomst ved Atle
  • Fylkesordfører Marianne Chesak fra Rogaland fylkeskommune kommer for å si noen ord, det samme gjør ordfører Jarle Bø fra Randaberg kommune.
  • Ellen Instefjord fra Sparebankstiftelsen SR-Bank kommer til å holde et innlegg, det samme kommer også Trond Olav Asperud fra Norsk Tipping.
  • Skolestarterne ved Viste barnehage kommer for å fremføre sangen «Det e godt å ha någen», to av barna fra barnehagen, Jarle Bø og Marianne Chesak åpner hytten.
  • Viste barnehage får komme først inn i hytta

Elever fra Harestad skole og faget som heter innsats for andre, vil lage SMORES på bål i gapahuken på vei opp til dagsturhytta. I tillegg er det elever fra faget produksjon for scene som vil kle seg ut som troll og annet. Det er dette som er «noe spennende langs stien og i skogen».

Reidun Irene Bjordal oppfordrer alle som har anledning til å gå turen fra Viste strandhotell. Det vil være parkeringsvakter ved Vistnestunet. Det blir enkel servering av saft, kaffe, boller og epler.

— Kle dere etter været, hjertelig velkommen!