— Dette hadde jeg troen på

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

NASJONALDAGEN: 

Tradisjonen tro inviterte kommunen til eldrefest etter toget. Hvert år har festen pleid å avholdes i kjelleren på forsamlingshuset, men i år ble det arrangert på strandhotellet.,

Festen er et samarbeid mellom kommunen, Ventilene, menighetene og helselaget.

Ordfører Jarle Bø hadde tatt turen for å holde tale om ensomhet og hvordan bekjempe den, prest Svein Nybø tok publikum med på en historisk reise, og Aril og Aina Schøld stod for det musikalske innslaget.

 var en av sangene Aril og Aina Schøld fremførte for de eldre på Viste strandhotell.

De som hadde ansvar for servering av smørbrød og kaker var Randaberg helselag. Anna Kristin Klæbo Jakobsen har hatt troen på opplegget ved Viste strandhotell helt siden det ble foreslått.

— Vi er heldig vi syv som får være med på dette. Jeg hadde tro på at det skulle bli en suksess fra den gang det ble foreslått, sa Jakobsen.

Totalt var det smurt 250 smørbrød for anledningen og helselaget kan fortelle at antall påmeldinger skjøt i været da påmeldingsskjemaet ble lagt ut.

— Det har vært kjekt å se hvor stor interesse det har vært rundt eldrefest på hotellet, avsluttet Jakobsen så håper at eldrefesten vil forsette å bli arrangeres på hotellet.

Publisert: