TØFL klar for UGÅ-festivalen og Gilberdal klar for Kuppelhallen

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: 

Det er en travel uke for herrene i Gliberdal og gutta i TØFL. For sistnevnte gruppe er det ingen første gang på Folken i Stavanger, men Gilberdal setter opp sin første store konsert i egen regi. Felles for dem alle er at de gleder seg til å møte publikummet sitt igjen etter pandemien.,

Randaberg24 slo av en prat med Gilberdal som gleder seg enormt til førstkommende fredag når de entrer scenen i Kuppelhallen og søndag når de tar en svipptur innom Ålgård kirke.

— Planen er å spille hele katalogen vår og noen fine låter av andre artister, og det blir fantastisk å gjøre det med fullt band og korister i Kuppelhallen. Publikum kan forvente et avbrekk fra hverdagen men også sanger som har plass til de tingene som er krevende i livet. Det blir rom for både ettertanke og rungende allsang. Vi ser at folk kommer nå, det fylles opp foran scenen.

Totalt har herrene i Gilberdal solgt 300 billetter, og det er mye bedre enn de fryktet. De siste ukene har gruppa også sluppet to nye singler som har fått varm mottakelse, og konsertene blir en feiring og oppsummering av deres korte men innholdsrike karriere så langt. De spiller all egen utgitt musikk, samt noen favoritter av andre artister som Joni Mitchell, Sigvart Dagsland og John Mayer.

— Vi håper de som kommer får en påminnelse om hvor fint det er å møtes for å oppleve levende musikk. For mange er det lenge siden sist konsert. Vi håper folk blir oppmuntret og inspirert av konserten.

Når vi spør frontfigur i TØFL, Hans Markus Riisdal om han er klar for ny konsert, har den lokale artisten følgende å si; "Om eg e!! Sykt stoka".

For førstkommende torsdag forsetter TØFL sin konsertturne, med en dobbeltkonsert på Folken. Tidligere har Hans Markus Riisdal utrykket glede av å få spille igjen, og det kan virke som at gleden ikke er mindre nå som det nærmer seg ny konsert.

Publisert: