||

JULEDRØSEN:

Dagens gjest er mannen bak «Landsbydrømmen» og halvparten av programlederduoen i «I kveld med Thomas og Gunvald», selveste Gunvald Gundersen.,

https://randaberg24.no/2021/12/17/julekaffe-sjokolade-og-litt-lesestoff-sa-er-jeg-svaert-fornoyd/

— Bytter sjelden gaver, bruker lokale butikker og ønsker meg Liverpool supporterutstyr & Lego technic i år.

Spørsmålene er disse: 

1. Hvordan skal du feire julen dette året?

2. Hva pleier dere å spise julaften og de andre juledagene – og hvorfor er det slik?

3. Har du og din familie noen tradisjoner dere bare MÅ gjøre julaften?

4. De siste fem årene, hvor mange presanger har du byttet?

5. Hvor flink har du vært å bruke lokale butikker på Randaberg til årets julehandel?

6. Hva ønsker du selv å finne under treet denne julen – pakken til bare deg?

— Dette året, som i fjor skal vi feire jul hjemme i Varen. Da kommer svigers på besøk, og Lene sin yngste bror Kjetil som er midt i sine hvetebrødsdager med sin nygifte flotte kone Kathrine. De har da vært gift i 6 dager, så det blir kjekt.

— Vi spiser pinnekjøtt på julaften, slik har det alltid vært hjemme i min familie og heldigvis i min kone sin (Lene) familie. 1. juledag kommer mine foreldre og min yngste søster med sine 2 jenter. Da blir det servert selvskutt hjort fra Sogn.

https://randaberg24.no/2021/12/16/i-ar-onsker-jeg-meg-sammenleggbare-gastaver/

Andre juledag er vi invitert til broderen på Grødem, så for vi se om alle holder seg friske frem til den dagen og. Da er det som regel litt "lettere" mat etter 2 dager med kjøtt og poteter. Jeg håper på eggerøre og rundstykker.,— Jeg er ganske opptatt av tradisjoner, så jeg har videreført de jeg selv hadde da jeg var liten. TV i boxeren & dyna i soaen, god frokost, 3 nøtter til askepott, før det er julegudstjeneste.

— Jeg bytter nok aldri presanger, da jeg ikke får så mange lengre. De jeg får derimot, har jeg som regel en anelse om, så jeg er heldig der.

— Vi kjøper de fleste presanger lokalt i Randaberg. Vi har det meste her, så det er perfekt. Buster-damene er fantastiske damer, og de vet både hva Lene liker og størrelser, så det er suksess hvert julekveld.

— Jeg ønsker med Liverpool supporterutstyr & Lego technic. Jeg har prøvd å fortelle dette til mine 3 sønner, så eg håper de har brakt beskjeden videre til kona.