1,7 millioner kroner til frivilligheten

Ferieklubb var populært ved Vistnestunet i fjor sommer. Nå åpner kommunen opp for en ekstra uke til sommeren.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

PENGESTØTTE:

1. mars er datoen som gjelder for lag- og organisasjoner som ønsker å søke om pengestøtte via kommunen tilskuddsordning for kulturmidler.,

— Beløpet til disposisjon i budsjettet, til tilskuddsordninger for kulturtiltak, er drøyt 1,7 millioner kroner. Dette er på samme nivå som 2020, heter det fra Ingunn Moa i kommunen.

I forbindelse med budsjettbehandlingen er det vedtak om at «Sommer i Randaberg» skal utvikles og videreføres. Det betyr at fjorårets nyvinning med ferieaktiviteter i regi av lag og foreninger videreføres i 2021.

— Dersom din forening har lyst å lage et tilbud hadde det vært veldig kjekt! Det kan søkes om tilskudd til aktiviteter i skoleferiene (sommer og høstferie). De som får tildelt midler må forplikte seg til å ha friplasser for barn og unge i lavinntektsfamilier. Det oppfordres til lav egenandel generelt.

Rammer for de enkelte tilskuddsordningene er ikke vedtatt. Sak om dette vil behandles politisk i slutten av februar.

,,,,Søknadsskjema «Driftstilskudd til frivillige lag og organisasjoner» skal benyttes for søknader om:,,,,, Tilskudd til drift av barne- og ungdomsarbeid,,,,,, drift av private kultur og idrettsanlegg, reisestøtte til mesterskap/stevner, tilskudd til utstyr, tilskudd til administrative stillinger,,,,

Publisert: