— De aller fleste skal ha krim til påskeferien

Else Karin Risanger er strålende fornøyd med det lokale biblioteket og deres betjening. Til påsken lånte hun en av Sarah Joi sine nyeste. Her sammen med bibliotekar Alf-Helge Mitchell.||
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: 

Tirsdag, 12. april hadde Randaberg folkebibliotek sin aller siste åpningsdag før påske. Vi i Randaberg24 tok turen innom for å høre med bibliotekar Alf-Helge Mitchell og biblioteksjef Sebastian R. Jazdzewski om hvilke forfattere som randabergbuen låner aller mest av og hvilke bøker de selv leser for tiden.,

— Det er ingen tvil om at randabergbuen vil ha krim til påskeferien, men innimellom er det et par utlån av skjønnlitterært og historisk litteratur, sier Alf-Helge Mitchell.

På utlånstoppen finner en den nyeste og ferskeste kriminalromanen til Heine Bakkeid, Jørgen Brekke, Gunnar Staalesen, Kristina Ohlsson, Kurt Aust og Kjell Ola Dahl.

— De aller fleste skal ha krim til påskeferien, men romanen "Å vanne blomster om kvelden" til italienske Valérie Perrin er for tiden den som har lengst ventetid hos oss. Våre lånere kan ikke få nok av den historien, avslutter Mitchell.

Når det kommer til hva Alf-Helge Mitchell og Sebastian R. Jazdzewski selv leser for tiden, så holder sistnevnte på med fire ulike romaner samtidig, som "Novelletter" av Alexander Kielland og "Tilintetgjøre" av Michel Houellebecq, mens Mitchell holder på med biografien "Who Killed Mister Moonlight?" av David J. Haskins.

Publisert: