Rumenske Tony Poptamas spilte opp til dans på Landsbypubben

Tony Poptamas eller Tony M er en allsidig musiker og sanger fra Transylvania. Han kan traktere gitar, keyboard og piano. Lørdag kveld spilte Poptamas opp til dans på den lokale kneipa

Konsert: I fire timer spilte Tony M kjente og mindre kjente låter for publikum på Landsbypubben.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

KULTUR: 

Han har tidligere spilt i hotellbandet Meridian og i båtbandet Tempest. I nærmere tre tiår har Tony M opptrådt i flere europeiske land som blant annet Tyskland, Holland, Nederland, Østerrike og Grønland. I tillegg til å være vokalist i det rumenske bandet Desperado, er han freelance artist, og har siden begynnelsen av 2000-tallet levd profesjonelt av musikken.,

https://open.spotify.com/artist/0r9U02Ys4T4TgaxbL9AGQV?si=l5q7clyEQCW2bgdRdnQtLQ

— Jeg angrer ikke et sekund på mine valg her i livet og stortrives som artist og musiker.

Lørdag kveld spilte han sin syvende konsert på Landsbypubben til stor glede for randabergbuen. I fire timer bød han på flere kjente og mindre kjente låter, med hovedvekt på det han liker aller best, country.

— Jeg forventer at det kommer mye folk og at de som kommer koser seg, sa Tony M i forkant av konserten.

I løpet av kvelden serverte Tony M slager på slager, og etterhvert som det strømmet på med folk ble stemningen bedre og bedre. Da artisten fremførte «Tore Tang» ble det høy allsangstemning i den lokale puben.

— Når folk koser seg, stortrives jeg automatisk, avsluttet Tony M.

https://youtu.be/fR3ZVlr1bBE

Poptamas arbeider for det meste som trubadur, og har kalenderen full. Før pandemien var opptil 65% av dagene til den rumenske artisten fullbooket. I dag har han mindre spillejobber, men desto flere prosjekter på gang. Nylig slapp Tony M låten «Hit him in the face». Singelen var produsert sammen med Roger Pedersen, som Tony Poptamas har flere prosjekter på gang med.

Publisert: