— Vi er stolte over arrangementet

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR:

I går arrangerte elevrådet ved Goa skole den første talentkonkurransen siden 2019. I juryen satt Ane, Henrik, Even, Nina og Håkon, alle ungdomsskoleelever. Lærer Kjell Rune Fjellheim synes det var godt å igjen kunne samles, samt å se elevene gjøre annet enn bare skole.,

— Det var ekstra stas å fylle hele gymsalen med stolte elever, søsken og foreldre. Det er jo tross alt tre å siden sist vi hadde et slik arrangement her på skolen, sier Fjellheim.

Blant deltakerne som er listet opp under, gikk første plass til Aksel Bø, som danset til Michael Jacksons udødelige klassiker «Billie Jean». På andre på kom den syngende og dansende venninneduoen Frøya og Fatima. Siste pallplass gikk til danserne Pia, Martine, Filippa, Synne og Elida.

Goa skole er ikke alene om slike talentkonkurranser, for elever ved Grødem og Harestad får også årlig vise frem sine talenter. Kjell Rune Fjellheim håper at vinneren Aksel og et par andre deltakere har lyst til å vise fram sitt talent på Randabergfjellet den 17. juni.

Skolen takker konferansierene Ane Goldhahn og Henrik Bjørkheim, som begge er tillitsvalgte på ungdomsskolen, samt publikum og de som solgte i kafeteriaen under arrangementet.

Deltakere:Opptrådte med:
Marielle Una, Leah, Note og LucieDans og turn
Elise og JohannaDans
Frøya og FatimaSynge og dans
Theo og OliverDans
Ulrikke og JuliaDans
Aleksander og ChristianoSang
Sophia og AmalieTurn og dans
Victoria, Ester, Julie og ToraSang og dans
Yamama og Lill IrenTrylling
Ingeborg, Sara, Ina, Simen og GabrielMime og skuespill
Pia, Martine, Filippa og SynneDans
Celina, Sunniva, Aurora, Kiasa og FrøyaCheerleading