SALG: Det er det kanskje en del som har, eller ikke har. Uansett, inne i Lykkeboden er det i dag søndagsåpent - og utvalget er godt, for alle dem som liker hjemmelaget håndtverk.

Det aller meste er hjemmelaget av det du finner inne i Lykkeboden på Vistvik. Foto: Per Thime

— Dette er kjempekjekt å holde på med. Jeg har alltid likt å holde på med slike ting, men det er først de siste fem-seks årene jeg har gjort det veldig mye. Det er toving det går på, hvor jeg blant annet lager sokker i alle mulige størrelser.

Dette er laget av Ingrid Vistvik gjennom de siste årene. Foto: Per Thime

Inne i boden er det mye man kan handle med seg. Det er også slik at Lykkeboden ligger til slik at den passeres like etter hull 18 på den lokale frisbeegolbanen ved Vistvik.

— Vi har hatt åpent tidligere, men vi har lyst å forsøke å få til noe mer. Det er ganske mange som er forbi her gjennom tunet og mange går turer i dette området, så da har vi lyst å forsøke å holde mer åpent.

Når Ingrid sier vi, så henvises det til venninnen som er med. Solveig Kleveland bor på Ogna og er heller ikke ukjent med hjemmelaget.

— Det stemmer nok, men for min del går det i sølv. I 12 år har jeg laget forskjellige ting i sølv, som smykker, armbånd og en del mer.

Solveig Kleveland er med og hjelper til i Lykkeboden hjemme hos Ingrid Vistvik. Hun stiller også med hjemmelaget, nemlig sølv i forskjellige varianter. Foto: Per Thime

Det er altså muligheter i dag og fremover.

— Det er jo så mye å velge i her, så vi synes jo dette er kjekt å ta videre når det passer seg sånn. Tøfler, grytekluter, gryteunderlag og så mye mer finner man her. Når det er sol og varmt som i dag, så er dette utmerket.

Det finnes også andre planer, kanskje skjer det i løpet av sommeren.

— Ja, det får vi se, men vi har snakket om å arrangere et større loppemarked her på Vistvik. Da må vi i så fall ha med en del folk som er interessert. Vi tenker å slå opp et større telt, men det er noe vi skal diskutere litt mer. Nå er det nok mer slik at vi håper de som passerer hull 18 kommer innom oss en ørliten tur - og se ikke bort i fra at det også er litt kaffe her, avslutter de to damene.