To utsolgte Tønes og Frøkedal konserter på Tungenes

||||
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: 

— Velkommen til årets første konsert her på Tungenes. Endelig kan vi starte årets konsertsesong her på fyret, åpnet arrangør Eirik Gurandsrud og la til.,

— Det blir mye spennende framover, men kveldens artist trenger vell ingen introduksjon, ta godt imot Tønes.

Inn kom Frank «Tønes» Tønnesen til stor applaus.

— Fantastisk å være her. Dette er faktisk en verdensturné og det er kjekt å kunne ta en snartur innom Randaberg, åpnet Tønes.

Med sin lune humor entret Tønes en folksom kafeteria på Tungenes fyr. Sammen med Anne Lise Frøkedal klarte de å fylle fyret to ganger. Det er ingen tvil om at duoen utfylte hverandre, for i løpet av nærmere to time viste de sitt gode samspill på scenen. Sammen fremførte de gammelt og nytt materiale, samt engelsk og norske låter.

De aller fleste kjenner til musikken til Tønes, men sokndølingen slapp flere ganger til sin makker Anne Lise Frøkedal under konserten. Det var mange i publikum som lot seg imponerte og begeistre over Frøkedal sine engelske viser.

Publikum humret til sanger som «Fluene», «Bonde», «Sånn Koga Eg», «Eg går og Legge Meg» og «Spleiselag/Waldorfsalat». Det skal ikke mye til før publikum ler av Tønes sine fiffige utsagn. Bare han åpner munnen begynner folk å humre. Duoen Tønnesen og Frøkedal klarte å skape god stemning fra begynnelse og slutt. En Tungenes-konsert publikum sent kommer til å glemme.

Publisert: