Gilberdal + Stavanger Symfoniorkester = En pangstart på kommende helg

Disse tre, Gilberdal, er klar for å by på sin egen musikk og coverlåter, sammen med SSO til helgen.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: Øystein (Gil)je, Kjell Emil (Ber)ge og Tor Kjetil Espe(Dal) er klar for å gi en uhøytidelig gratiskonsert i lag med SSO.

Førstkommende fredag blir det gratiskonsert i foajeen i 2. etasje.

— Det å få spille med SSO er en stor drøm vi nesten ikke har turt å snakket høyt om. Vi har vært klar over disse konsertene symfoniorkesteret arrangerer i lag med lokale artister, og vi har håpet på at de skulle ta kontakt, sier Tor Kjetil Espedal.

De er klare for konserthuset.

Gilberdal debuterte i 2019 med fire singelutgivelser, og fortsatte i 2020 med storslåtte «Gje meg fjell», som fikk massiv spredning over hele Norge. Høsten 2020 slapp de «I alle tider» som ble listet på NRK P1 i 15 uker og fortsatt spilles jevnlig på nasjonal radio. Gilberdal har fortsatt med flere låtslipp i 2021 og 2022, og i mars 2022 slapp gruppa EP’en «Nesten nakne» som ble feiret med to godt besøkte konserter i Kuppelhallen og Ålgård kirke. Gilberdal har passert 1,5 million strømminger på Spotify, og mer musikk er i vente fremover.

— Akkurat denne konserten betyr mye, og er et godt tegn på at vi blir tatt på alvor, avslutter Espedal.

Denne ettermiddagen får vi høre gruppas egen musikk, samt noen coverfavoritter. Arrangementene er levert av Eirik Berge og Trond Ole Paulsen, som sammen med Gilje, Berge og Espedal skal by på litt av hvert denne fredag ettermiddag.

Publisert: