Simen Ingemundsen og Stig Ellingsen har lansert bok for en aktuell forfatter - samt en drink.

KULTUR:

— Jeg s

ynes det er utrolig kjekt at forlaget utvikler seg. Vi ser alltid etter måter å fornye oss på. En slik drikk er jo fabelaktig og en utrolig kul guest, og vi håper med dette at unge som drikker i helgene heller tar seg en bok. For lesning er kult, det slår jeg fast her og nå, sier Simen Ingemundsen.

Det var tidligere denne måneden forlaget lanserte boken «Sommerfuglringen» av Anne Gro Gulla.

,—

Det er en mystisk og fengende reise forfatteren tar oss med på. Varme og dramatiske skildringer fra Kenya, Mallorca og Oslos beste vestkant krydrer handlingen om Liv som reiser til Nairobi i 1969 for å jobbe på et barnehjem.

Forfatteren Anne Gro Gulla er deleier av det Feddie Ocean Distillery på Fedje utenfor Bergen. Destilleriet har 100 prosent kvinnelige investorer og lanserte «Nine Sisters Ocean» Gin i fjor.

— Gin- destillatør og bartender Therese Østervold Storebø (Tessa) ble inspirert av boken til sin kollega og kreerte en egen drink til Sommerfuglringen, en tvist på den klassiske «Salty Dog». Hun beskriver drinken som rosa, lett karbonert, syrlig, bitter, salt med sødme, forteller Ingemundsen.,

Boken ble lansert for publikum 15. mai som e-bok. Boka ble første gang utgitt tilbake i 2016.

For spesielt interesserte - dette er oppskriften :,, Bruk et high ball glass (ca 35cl), Smør halve kanten med lime juice og rull glasset i Maldon salt., Fyll glasset med is. Masse is!, 5 cl Nine Sisters Summer Gin, 1 cl ferskpresset lime juice, 6 cl ferskpresset grapefrukt juice, Top opp med Three Cents Grape Soda, Pynt med et lime hjul,,