STAND UP: Det har vist seg å være populært med underholdning på puben. Fredag kveld var det stand up det dreide seg om - og folk hygget seg.

På puben fredag kveld var det stemning, og mye folk. Det blir fort det når underholdningen er god, enten den er over eller under trusekanten.

For stand up er om så mangt, som dere nok både vet, har sett og hørt. Lattermusklene fikk kjørt seg flere ganger, da flere var på scenen. Christian Owe, Kathrine Reigstad, Adrian Austevoll og Robert Myklebusthaug leverte i tur og orden.

Det var riktig så god stemning på puben fredag, for stand up kan vær løye... Foto: Simen Ingemundsen

Christian Owe var med, også som konferansier, og lovet innledningvis mye «luftrunking». Joda - og slik ble det også noe av, som da Owe fremførte:

– Damene ser ikke han når han nigriner og runker i dusjen. Ser du pikken din når du dusjer, ser ikke beina engang. Ser ut som jeg flyr, sa han i en sammenheng.

Han og de andre som var med holdt trykket og var innom flere ting selvsagt. Tinder, mors underliv, Emoji og selvsagt var det også noen blant publikum som fikk litt. Gjøres det riktig så blir det bra.

De fleste var enig i at det var en bra kveld for lattermusklene.

Foto: Alle bilder: Simen Ingemundsen