Briljerer på absolutt alle punkter på denne plata

Det hender at vi fra tid til annen anmelder lokale artisters/gruppers nyeste låter/album i Randaberg24. Denne gang har vi anmeldt Marianne Engebretsen sin nyeste plate «Something New».

||
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

PLATEANMELDELSE: 

Gjør deg klar til å få gåsehud!,

Popikonet Marianne Engebretsen briljerer på absolutt alle punkter i sitt nye album. Ikke bare har randabergbuen en fløyelsmyk stemme, musikken er også en fryd for det lyttende øret. Spør du meg er "Something New" verdig en Spellemannspris i popsjangeren. Dette er virkelig noe nytt fra randabergbuen, helt annerledes fra hennes kritikerroste debutalbum.

https://open.spotify.com/album/5GD3TGM8zrnHX5HVgFL8Qv?si=Qc89e9WFTnyndllwyVKz-g

Engebretsen skriver musikk på engelsk, og det er mye der artisten lykkes. Hennes prestasjon er på høyde med de store popartistene vi har her i landet og tekstene hadde aldri blitt det samme på norsk. Noe som merkes tydelig er den perfeksjonistiske Engebretsen.

Det at hun har latt det gå fem år siden forrige album, har ikke vært bortkastet tid, for det er ingen tvil om at det ligger mye arbeid bak, det er med andre ord ingen venstrehåndsarbeid og lastverk utgivelse dette her.,

I anledning Engebretsens plateslipp fredag 11. februar måtte jeg lytte til hennes forrige album "Redefined" fra 2017. Det er ganske så fascinerende hva som har skjedd på de fem årene. "Something New" er en uforglemmelig lytteopplevelse, der absolutt alt stemmer. Låtene bærer preg av godt samspill mellom artist og musikere.

Det er ingen tvil om at alt klaffer for Randaberg artisten. Jeg håper virkelig denne artisten når langt, for Engebretsen har virkelig gjort seg fortjent til en plass blant de store innen norsk popbransje.

Publisert: