Video og bilder: «TrygveViking» skapte god stemning på Landsbypubben

«TrygveViking» alias Trygve Lillemo skapte godt stemning i en fullstappet Landsbypub

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Stemningsfylt: Trygve Lillemo skapte god stemning på puben. |Konsertklar: Ekteparet Leffmann gledet seg til å høre TrygveViking.|Ukjent: For Roar Madsen er TrygveViking ukjent og han håpte at det ble country og Eagles inspirert musikk på anlegget. |Fornøyd: «TrygveViking» var fornøyd med publikum. Han håper å få komme tilbake.

KULTUR: 

— Da skal jeg prøve meg som pubsanger for første gang. Holder meg for det meste til Facebook, så dette blir spennende, åpnet en nervøs Trygve Lillemo fra scenen.,

https://randaberg24.no/2021/08/26/trygveviking-sjarmerte-alle-pa-vistestolen/

Det var mange som hadde møtt opp for å høre «TrygveViking» opptre. Med sine 20.000 følgere på Facebook er cover artisten godt kjent rundt om i bygde Norge og flere byer rundt i det langstrakte land.

— Første sang er en publåt dere vil like, fortsatte Lillemo.

Han åpnet med norsk versjon av «Country Road» og bød både på country, Elvis Presley og andre slagere gjennom hele kvelden. Lillemo serverte musikk som perler på en snor, både norsk og engelsk, og flere kunne tilskuerne synge med på.

Ekteparet Leffmann gledet seg til å høre TrygveViking.

Sissel og Ragnar møtte opp en time før konsertstart, begge glede seg til å høre gode slagere serveres fra musikkanlegget.

— Jeg har aldri vært på konsert med artisten før, men har hørt han gjennom Facebook, og han har god musikksmak, sa Sissel Leffmann.

https://randaberg24.no/2021/10/20/video-tror-pa-fullt-hus-nar-trygveviking-spiller-anbefaler-a-bestille-pa-forhand/

Hun har tatt med seg ektemannen som kun har hørt noen få låter. Ragnar var spent på kvelden og håpte å få seg en ny favorittartist.

— Uansett veldig kjekt å komme seg ut, det er lenge siden vi har vært på konsert. Derfor passer det perfekt å støtte oppom et så flott arrangement som dette, sa Ragnar til avisen.

For Roar Madsen er «TrygveViking» ukjent og han håpte at det ble servert country og Eagles inspirert musikk på anlegget.

Etterhvert som det nærmet seg konsert strømmet folk til pubben. En av dem var Roar Madsen som aldri hadde hørt om «TrygveViking», men han gledet seg til kvelden.

https://randaberg24.no/2020/07/13/na-har-trygve-gitt-ut-cd-plate/

— Kjekt å endelig få gå ut å oppleve god musikk og møte folk igjen.

«TrygveViking» var fornøyd med publikum. Han håper å få komme tilbake.

For Trygve Lillemo var kvelden kun en test, men siden folk synes det var en god konsertopplevelse, er «TrygveViking» klar til å komme igjen.

— Veldig kjekt å få slike gode tilbakemeldinger og jeg gleder meg til flere slike arrangementer.

Etter en kort pause startet Lillemo med Billy Ray Cyrus udødelige slager «Achy Breaky Heart». En sang han aldri hadde gjort før Live. For «TrygveViking» har kun opptrådt på lukkede arrangementer før.

,Se flere video fra scenen i Landsbypubben.