— Dette var kjempegøy

Sara og Sikke fikk begge blomster etter premieren, her i barnehjems-kostymene deres.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: Etter et halvt år med ukentlig øving var det omsider premiere på Annie Jr.-musikalen på Sola kulturhus.

Med enkle rekvisitt, autentiske 1933-kostymer og en skjerm med realistiske bilder på lerretet i bakgrunnen kunne en til enhver tid enkelt leve seg inn i stykke. Det var med andre ord et godt gjennomført stykke fra start til slutt, og ja, Annie er enda en meget attraktiv musikal.

I rollen som barnehjemsbarn fikk randabergjentene Sikke Håland og Sara Sandal Østerhus endelig fremført hva de har jobbet med en stund. Det var noen stole søsken og foreldre som tok dem i mot i foajeen etter fullført premiere. Håland og Østerhus var begge fornøyd med gjennomført premiere.

Les også

Barnehjemsbarn, epleselger og tyv

Les også

Les et av våre tidligere intervjuer med jentene

— Dette var kjempegøy, og vi hadde sommerfugler i magen, men nå gleder vi oss til neste forestilling, sa de begge.

Undertegnede i Randaberg24 er mektig imponert over hva disse 22 barna på scenen har klart å snekre i sammen, og ikke minst hvor dyktige regissørene i Showakademiet har vært, det er mye takket være dem at oppsetningen ble så vellykket. Samspillet barna i mellom gjorde oppsetningen til en fornøyelse å se på. Et minus er at det ikke var lagt inn noe pauser underveis, merket spesielt barna rundt meg begynte å bli utålmodig. Jevnt over meget godt levert av randabergjentene og deres medskuespillere.