Kvindesland & Skjæveland skal lede jubileumsaftenen på kulturscenen

Kvindesland og Skjæveland synes det er stas at de skal lede aftenen på Varen kulturscene
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: De 10. september braker det løs på Varen kulturscene, da skal Randaberg sitt 100-årsjubileum feires.

— Vi skal i løpet av kvelden spille på nærhet, alvorlig og det som er løye. Folk kommer garantert til å le så tårene triller, sier produsent Aril Schøld.

Ulike aktører i Randaberg; artister, musikere, kor, orkester, dansere og mange fler, skal sammen feire både det som har vært, det som er og det som kommer. Arrangør lover å spille på hele følelsesregisteret.

— Det har vært vanskelig å finne noen som skal lede aftenen, men er ganske stolt over at Kvindesland & Skjæveland har sagt ja, forsetter Schøld.

For arbeidet med å finne konferansier til prosjektet, har vært omfattende. I pressemeldingen skriver arrangør at de ønsket noen som virkelig kan skape den gode stemningen og fant Kvindesland & Skjæveland.

— De har lovet oss å by på alvor, humor – og galskap! Med profesjonalitet og personlighet. Dette er en herlig duo som har blitt meget folkekjære i hele regionen, avslutter Schøld.

— Det er vi som skal takke, har alltid hatt gode «vibber» når jeg har vært på Randaberg. Vi skal trekke de historiske linjene, blande litt olje og vann, samt harselere litt med Randaberg, sier Kvindesland & Skjæveland.

I slutten av pressemeldingen står det at Kvindesland & Skjæveland er kjent som programledere i NRK-radio. Først mange år i NRK Rogaland, men nå i flere år på NRK P1s rikssendinger med programmet «Utakt». Radarparet er også ettertraktede programledere og aktører ved ulike arrangement, og er kjent for masse humor, underlige påfunn, respekt og stø hånd.

  1. Nyhet
  2. Kultur