BØKER:

Det er de to lokale forfatterne Simen Ingemundsen og Stig Ellingsen som har solgt lydrettighetene til boken

«Alfahannen - alle kjenner en»

til svenske Lind & Co.,

Til å lese inn som lydbok har man også fått på plass en kapasitet på området. Vedkommende er norsk skuespiller og har hatt en rekke store roller innen både teater og film. Han har til og med spilt sammen med Antonio Banderas i filmen «Den 13. krigeren».

Det er skuespilleren Dennis Storhøi som skal lese inn lydbok for de lokale forfatterne. Han har også satt stemme til flere animerte filmfigurer tidligere - og gjør det fortsatt.

— I hele mitt liv har jeg drømt om at Dennis Storhøi skal lese inn et av mine verk. Han jeg så som liten i «Kamilla og Tyven» og i min senere alder diverse krimserier og krimfilmer, sier Simen Ingemundsen til Randaberg24.

Ingemundsen er ikke så rent lite stolt, faktisk.

— For min del er dette så stort at jeg måtte klype meg i armen, så stas er det nemlig.

De to forfatterne har også andre ting på gang innen sjangeren lydbøker.

— Tredje bok i serien med Truls Storlien og Bjørn Berner er under arbeid og planlagt til høsten. I den serien er det Duc Mai-The som leser. Han er dyktig og vi gleder oss til han skal lese flere bøker fra oss. Men det er noe annet med Dennis Storhøi. Datoen er enda ikke satt, men boken kommer 10. mars, så blir nok etter det en gang, avslutter en stolt forfatter.