KULTUR:

Det er ikke mange ukene siden Roald Berntsen lanserte boken "Helt kriminelt - Historier fra 44 år med etterforskning". Siden den gang er flere hundre bøker solgt. Oppfølgeren er alt i støpeskjeen, og mellom 10 og 15 historier er notert ned i stikkord. Alle historier hentet fritt fra hukommelsen.,

— Jeg har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger, noe som gir meg motivasjon til å selge videre, samt begynne å skrive på oppfølgeren. Den sterkeste tilbakemeldingen jeg har fått var fra en bekjent som hadde begynt å grine underveis i boken.

https://randaberg24.no/2021/12/28/forti-ar-med-etterforskning-mellom-to-permer/

Berntsen pryder for tiden fremsidene til en rekke aviser, og advokater rundt omkring i landet har lest boken, samt gitt positive tilbakemeldinger.

— John Christian Elden har nettopp fått boken, så er spent på hva han har og si, men advokat Arvid Sjødin har alt lest og gitt gode tilbakemeldinger.

https://randaberg24.no/2022/01/02/terningkast-4-krimsaker/

I dag selger Berntsen bøker fra morgen til kveld, og gleder seg til å prate om sitt harde liv som spaner, samt om boken på Ogna scene den 29. januar.

Han har et motto;

— Hvis jeg ikke hadde gjort det, hadde ingen gjort det. Det samme gjelder også med boken, hadde ikke jeg skrevet den, hadde ingen.