PLATEANMELDELSE: Han var sangelev ved Randaberg kulturskole fra 2007 til 2011, elev i Randaberg skulemusikkorps før det, og aktiv i ungdomskoret Credimus fra 2007 til 2009. I 2008, 2009 og 2011 deltok han i Ungdommens kulturmønstring der han ved et par anledninger gikk videre til opptreden ved fylkesfinalen.

Nå er randabergbuen uten med sitt første album, en lytteropplevelse av de sjeldne med kvalitet i hvert lyttende minutt. «Årstider» er en real feelgood-plate der pulsen senker seg allerede de første sekundene en lytter.

Lyden og sangtekstene Thomas Tvedt produserer passer til enhver anledning og får fram hele følelsesspekteret i oss lyttere.

Tvedt stemme er så fløyelsmykt, nesten som silke. Det er slik at du nesten sovner av de behagelige tonene til Tvedt.

Jeg må si at høst, det siste sporet på plata er min personlige favoritt.

Det er mesterlig hvordan dette musikalske talentet fra Randaberg kan sette toner til og beskrive det han ikke ser, og gjør det på en så troverdig måte. Det virker som det går lekent lett og det en hører er neimen ikke dårlig, det er faktisk noe av det beste jeg har hørt i denne sjangeren. Ingen tvil om at Tvedt har lagt sjela si ned i denne musikken, her hører du en artisten avkledd, naken og så ærlig en bare kan få bli.

Det er på mange måter fascinerende å høre hvordan Tvedt klarer å levere så til de grader, og ja en kjenner igjen det Tvedt formidler, og lukker en igjen øynene kan en se de bildene Tvedt formidler. Randabergbuen fortjener all applaus han kan få.

Thomas Tvedt har bevist nok en gang, han kan musikk og leverer så til de grader gjennom plata «Årstider». Jeg vil ha mer, øyeblikkelig. Terningkast 5 fra meg, for dette er en lytteropplevelse uten om det vanlige.