PUBEN:

— Jo takk, det har virkelig tatt seg opp med pubdriften etter landet åpnet opp igjen. Vi koser oss og ser at vi er tilbake til normalen, og kanskje til om med bedre enn det, forteller Kjell Gunnar Viste.,

Landsbypubben har nemlig etter gjenåpningen avholdt flere arrangementer og flere er i vente.

— Det er tydelig at ganske mange har hatt lyst til å komme seg ut og igjen treffe folk - og ikke bare innenfor alle restriksjoner det var i lange tider. Nå har vi hatt «live-musikk» et par ganger og allerede lørdag er det ny artist her hos oss. Da kommer «TrygveViking», og det er noe vi virkelig ser fram til.

https://randaberg24.no/2021/10/20/video-tror-pa-fullt-hus-nar-trygveviking-spiller-anbefaler-a-bestille-pa-forhand/

Artist blir det også i neste måned.

— Vi har på planen om å ha artist på scenen minst én gang hver måned. Tony, fra Romania, kommer i neste måned og var her også for bare noen uker siden. Det var vellykket så vi kjører på, det ser ut som folk synes dette er et godt tilbud.

På puben er det også en del nye ansikter som har begynt å finne seg til rette. Jo, «gamle travere» finnes det, men det er også andre som finner seg en plass.

Mathias Simonsen Heide har lært å tappe den beste øl fra pubeier Kjell Gunnar Viste. Han er en av flere nyansatte på puben i sentrum. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

https://randaberg24.no/2021/09/30/mathias-20-ble-nylig-ansatt-pa-pubben-en-herlig-plass-a-jobbe/

— En av årsakene til det er også at vi har mange nye ansatte her på puben. De har venner og vi ser at hovedtyngden av gjestene i helgene nå er mellom 22 og 30 år, men selvsagt er det hyggelig å se alle andre her også. Jo, inntrykket er at gjenåpningen har vært fin, godt med besøk, trivelige folk og noen ekstra kroner i kassen. Det siste er heller ikke dumt, for det er klart at pandemien varte lenge, også for oss i denne bransjen.

Men nå er det altså tilbake til normalen.

— Endelig, slår pubeieren fast.