– Trivelig å være med Simen på bokbad

Litterære pubtreff startet mandag kveld på Landsbypuben. Steinar Lyse var en av flere inviterte.

Steinar Lyse og Simen Ingemundsen i prat på Landsbypuben. — Dessverre ser jeg meg nødt til å avlyse de to planlagte kveldene før nyttår. ||
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

TREFF: – Koselig å bli invitert til dette på en mandag kveld. Slike bokbad er kjekt å være med på, og dette Simen gjør her er strålende, sa Steinar Lyse til Randaberg24.,

Da hadde han snakket godt ifra seg, sammen med Simen Ingemundsen. Sistnevnte har klart et bra program utover vinteren og våren. Hele 37 personer er invitert med til å slå av en drøs, om blant annet bøker.

Skjønnlitterær helaften, het det mandag kveld. Det var Vking-foredrag, Steinar Lyse, Rune Salvesen, Ørjan Zazzera Johansen, Bard Titlestad og Torgrim Titlestad.

– Jeg har jo skrevet bok, det har jeg gjort. I 1995 ga jeg ut boka «Lyse sider», som egentlig var litt om alt, eller mye. Det er litt medmenneskelige tema, om da jeg spilte i Jarl og konstant var innbytter for alle lag jeg var en del av, rot i skuffer, firmanavn og mye mer, fortalte han til verten Ingemundsen.

Steinar Lyse har vært med på mye gjennom årene, enten det er alene eller sammen med andre. Løgnaslaget har vært en stor del av livet til Lyse, men det er ofte det siste man husker best.

«Må jo bare le», med Steinar Lyse og Pål Mangor Kvammen, var det siste. 

Duoen spilte for fulle hus på Stavangeren i fjor høst. De to veteranene i det stavangerske kulturliv fikk bra kritikk, med firer på terningene både i Aftenbladet og RA.

 Simen Ingemundsen er vert for de litterære pubtreffene.

– Jeg synes jo det er kjekt å være med på forskjellige ting, og det er som jeg sa, det siste husker man gjerne best. Og i kveld husker jeg dette best, artig å være her. Og for en lokal pub som dette tror jeg det er viktig med noe som dette, sa han.

Randaberg24 var bare innom den første delen av kvelden, men hvis det er som dette de litterære pubtreffene kommer til å være - da fortjener de mye mer folk enn det var mandag kveld. Det er et godt opplegg som Ingemundsen har laget i stand. Så neste gang bør folk innfinne seg for å få dette med seg.

Publisert: