KULTUR:

Førstkommende søndag, 24. april er det sesongåpning på Vistnestunet. Tradisjonen tro kommer Randaberg Hagelag for å lære barn å snekre fugle- og blomsterkasser. Det blir også mulighet for å hoppe i høyet, arrangert rebusløp for barn i skogen og mulighet for å klappe nyfødt sau.,

Reidun Irene Bjordal rengjør alt hun kan for å få gården klar til åpning på søndag. Siste som gjenstår er å vaske vinduskarmene. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

— Det er stas å endelig kunne åpne sesongen igjen på Vistnestunet. Dette er første gang siden 2019 og det er meldt om fint vær, så håper randabergbuen kommer gående eller syklende, sier kulturkonsulent Reidun Irene Bjordal og legger til.

— Jeg håper folk først og fremst får en følelse av vår når de kommer hit på søndag.

Bjordal lover en liten premiering til alle barna som deltar på rebusløpet og er glad hun slipper det påmeldingsstyret slik hun har blitt vandt til under pandemien.

— Vi har vært inne i en fryktelig kjedelig tid, pandemien har gjort at folk holder seg hjemme. På søndag er det meldt om fint vær og da er det perfekt for folk som har lyst til å komme seg ut, avslutter Bjordal.