Tidligere MGP Jr.-vinnere og randabergbuer i salen heier på Line

Bernt og døtrene fra Randaberg og de tidligere MGP Jr.-vinnerne Anne, Vilde, Oskar og Josefine ønsker Line lykke til og heier på henne.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: Like før klokken 19.00 strømmet det på med publikummere til Telenor Arena. På et øyeblikk var 8000 ankommet arenaen og i fan-området til Line hadde nærmere 300 randabergbuer funnet sin tildelte sete.

Rakel (f.v.), Bernt og Ester gleder seg til å oppleve Line.

Bernt har tatt med seg sine døtre for å oppleve Randabergs MGP Jr.-håp på en av Norges største scener. De fikk ikke tak i t-skjorte, men laget en plakat.

– Vi har sunget «Masken» sammen og har gledet oss lenge. Det er gøy at en av deltakerne er fra Randaberg og vi ønsker Line mye lykke til.

Kanskje du ser noen du kjenner i bildegalleriet under

Tidligere vinnere roser låta til Line

Anna, Vilde (bak) og Oskar & Josefine (fremst).

I år har MGP Jr. 20-årsjubileum, og i den anledning var alle de tidligere vinnerne til stede i salen, bortsett fra Markus og Martinus. Vi tok en prat med Anna og Vilde som vant med «Vestlandet» i 2017 og Oskar & Josefine som vant med «Smitte deg med glede» i fjor.

De er alle fire samstemt om at sangen til Line treffer alle og at det er en utrolig fin tekst.

– Det er tøft at Line synger om sine opplevelser i hverdagen, og sterkt at hun deler sin historie i en så utrolig fin låt, sier de fire tidligere vinnerne.

  1. MGP Jr. 2022
  2. Kultur
  3. Nyhet