JUL: Siste onsdag i måneden arrangeres det treff for eldre og godt voksne på puben.

— Det er mange som vil ha «Boys of Christmas», men det er kun vi som har fått dem utenom deres kommende konsert på fredag, sa Bernt Egel Goa, og så utover stinn brakke.

I ettermiddag hadde Goa og gjengen sitt siste treff for sesongen, og de som opptrådte på puben i ettermiddag var som dere sikker skjønner «Boys of Christmas», og det til stor begeistring blant de eldre og godt voksne som hadde møtt opp.

Gutta framførte kjente sanger fra sin katalog, og den mer ukjente «Syv slag» som de slapp nylig.

Det er i forbindelse med jul at «Boys of Christmas» opptrer, for som i navnet på gruppa står de bak musikk som ikke passer til andre anledninger. På fredag skal de nok en gang fylle Folken i Stavanger, en julekonsert det er solgt godt med billetter til.

— Da vi ble spurt om å synge her måtte vi bare takke ja, for den opplevelsen av å synge og spille for dere i fjor, var bedre enn det publikummet på Folken, sa Kristoffer Grude smilende bak skjegget.

Goa informerte samtidig at 3. januar skal 5-årsjubileet til treffet feires. Da med gjester som Trygve Lillemo, Målfrid Vestvik, Randaberg Yngre Mannskor og ordfører Jarle Bø.

På Facebook arrangementet til konserten er det litt i overkant av 500 som har vist sin interesse.

Litt om gruppa; Boys of Christmas er et julebasert Stavanger-band med røtter fra Randaberg. Bandet har siden 2009 samlet krefter hver jul for å lage nye julesanger og spre juleglede. Siden 2016 har julekonsertene med Boys of Christmas blitt en årlig fest og tradisjon. Nå bobler bandet over av juleglede og inviterer til en ny heidundrende julefest!

I vinduet under kan du se en av sangene de framførte for de eldre og godt voksne;