90 fornøyelige minutter på kulturscenen

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: 

— En stor fornøyelse å få spille for dokker i kveld. Stas å endelig få spille for andre enn fylliker. I fjor fikk jeg oppleve å spille på et utested. Litt av en kontrast, åpnet Bjørn Tomren til stor latter fra seteradene.,

Lørdag kveld gjestet Bjørn Tomren Varen kulturscene. Med caps, tøysko, dress og slips briljerte artisten i 90 minutter uten pause. Beskjedent bød Tomren på alvorlige og humoristiske fortellinger, samtidig som han jodlet og strupesang for 260 publikummere.

Det er ikke hver lørdag en «Stjernekamp»-vinner spiller americana, folkemusikk, jazz og viser på bygdas lokale kulturscenen. Flere av publikummerne kom også langveis fra for å oppleve Tomren.

Scene showet var inspirert av tidsepoken fra 40 til 60-tallet, dette for å gi publikummerne den rette følelsen. Artisten bød blant annet på slagere fra Hank Williams og Del Shannon, som stod i stil til sceneoppsettet.

Den mørke røsten til Tomren, og det fabelaktige gitarspillet var noe av det som fascinerte publikum mest i løpet av 90 uforglemmelig minutter. For hver sang, brukte Tomren noen minutter for å fortelle historien bak låten, samt tok han publikum med på en reise gjennom sitt liv. For publikum ble det en heidundrende kveld på kulturscene.

Publisert: