VINTERUKEN:

Mandag formiddag var det full aktivitet på torget i Randaberg sentrum, det er kun fem dager igjen før vinteruken går av stabelen, og Svein Sørnes & Co er i rute. Teltet er reist, underlaget lagt, nå gjenstår bare isen.,

Ishockeyspiller og trener Vegard Male er engasjert for å drifte isbanen i løpet av de 6 ukene den skal stå oppe. Et av ansvarsområdene hans er å vedlikeholde og se etter at isflaten er perfekt til skøytemoroa på isen.

Det er Svein Arild som har ansvar for det elektriske. Mandag ga Svein Sørnes instruksene for vinteruken. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

— Synes det er utrolig kjekt å få ansvaret for selve isen. Selv har jeg vært aktiv i ishockeymijøet over flere år og trener i dag ishockeyspillere i Stavanger. Så jeg håper virkelig dette blir en suksess, som vil glede bygdas innbyggere og et arrangement vi kan gjenta årlig framover.

https://randaberg24.no/2022/01/10/slik-blir-apningsfesten-av-vinteruken/

Det er allerede kjent hva som skal skjer under vinteruken, men etter det blir banen stående oppe i fem uker til. Da planlegger Vegard Male å ha åpent for barnehager og skoler, samt ha litt ishockey.

Det er Per Erik Haga som har ansvar for teltet over isbanen, her sammen med isbaneansvarlig Vegard Male. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen.

— Jeg er åpen for det meste, kun fantasien setter grenser og det er en fantastisk mulighet for bygda å ha det moro på isen. For ut februar vil isbanen være tilgjengelig, så det er bare å ta med skøytene.

For de som ikke har skøyter tilgjengelig, så vil det være mulig å låne. Svein Sørnes melder at det ikke er mange tilgjengelig, men at det lånes bort så langt lageret rekker.