Asbjørn grublet over livet - Det ble det musikk av

||
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR:

— Det handler om å stille spørsmål om hva en ville gjort om en fikk leve ut drømmen sin, sier randabergbuen Asbjørn Thesbjerg Larsen.,

For tiden bor artisten i Kristiansand, hvor han tar en bachelor i elektronisk musikk, men veien har ikke vært enkelt. I løpet av sine 14 år som trommis har Larsen hørt utsagn som; En kan ikke leve av musikk. Det var først da han gikk på Trøndertun folkehøyskole det gikk opp for han; Larsen har levd på en løgn. Takket være gode lærere fikk han motet til å fortsette å leve ut drømmen som artist og produsent.

— For et par uker siden slapp jeg låten "Where Would I Go?". Jeg har en del låter på vei, men om det blir en EP eller et album er jeg foreløpig usikker på. Mer musikk blir det i hvert fall.

Asbjørn Thesbjerg Larsen regner seg selv som en grublende artist og liker å filosofere over livet. Hans artistnavn 0pie er valgt på grunn av at det er et gammelt norrønt kallenavn for Asbjørn. Randabergbuens første opptreden som trommis var under 10. klasse avslutningen ved Harestad skole og i VGs startet han et band sammen med noen kompiser.

https://open.spotify.com/track/5xi6MMrN3jgqfaaGWu6zYS?si=fa1ea247d0624cdd

Drømmen hans er først og fremst å produsere låter for andre og når han en gang er etablert som artist eller låtprodusent er planen å rette snutet tilbake til hjembygda Randaberg, men enn så lenge blir han værende i Kristiansand.

— Det handler om å være den man selv vil og ikke la seg styre av andre. Det er hva jeg prøver å få fram i musikken min, avslutter Larsen.

Publisert: