AVSLUTTET:

I går kveld gikk fristen for innsending av all-mulig-tekst til Bygdetekst. Da kunne Simen Ingemundsen foreta en aldri så liten opptelling. Det viste seg å ha vært populært å være med.  telle 50 bidrag,— Helt fantastisk! Vi har hele 50 bidrag og jeg gleder meg nå til å sette meg ned og finne en klar vinner.,

Veien videre blir følgende:

— Nå skal Henning Sviland, Astrid Terese Skjeggerud Risvold og jeg, finne den rette vinneren, som blir publisert den 20. november. Vinner får teksten publisert på både Boktimmy og Randaberg24.

Nå satser Ingemundsen på at dette skal bli en årlig konkurranse.

— Jeg er ganske sikker på at det blir en årlig konkurranse. Bygdetekst ble så populært at det er virkelig noe å gjenta igjen. Allerede i februar 2021 planlegges derfor en ny konkurranse, men det tør jeg ikke si noe om. Enn så lenge kan vi glede oss over en god pågang av ivrige forfatterspirer.

Hvordan vurderer du kvaliteten på det som er levert av disse 50 bidragene?

— Jeg synes det er mye bra, så de som vinner vil jeg prøve å gi en god tilbakemelding i løpet av desember. Med tanke på forlaget Neglebitt, er det imponerende at det finnes så mange kommende forfattere, og kanskje vi i framtiden satser på Randabergs kommende fortellerstemmer. Vi får vente å se.

— 20. November lanseres vinneren av konkurransen, og det er ikke bare på Randaberg24 og Boktimmy de vil bli lansert. Det kommer noe mer, men det tør jeg ikke si noe om enda...