Tekstkonkurranse som plaster på såret

Det blir ikke flere «Pubstrikk» denne våren ser det ut til. Også neste «Litterære pubtreff» den 6. April blir avlyst. Derfor tekstkonkurranse, for absolutt alle.

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel
Simen Ingemundsen blir bokanmelder for Randaberg24.

LESERBREV:  –

I disse koronatidene er jeg nødt til å avlyse. Enn så lenge er det bare to arrangementer det ikke blir noe av, men per dags dato, har jeg ikke oversikt over om det blir flere «Litterære pubtreff» dette året eller om krimfestivalen «Blodig alvor i landsbyen» blir arrangert i det hele tatt.,

Det enda en stund til krimfestivalen går av stablene, og mye kan skje innen den tid. Så vi må bare smøre oss med talmodighet, og ta vare på hverandre.  

Om festivalen i verstefall skulle bli avlyst, har vi uansett bestemt oss for å dele ut «Sølvkniven» for 2020. Men da ikke under festival. Vi er en jury bestående av Henning Sviland, Astrid Terese Risvold Skjeggerud, Hanne R. Utheim og festivalsjef Simen Ingemundsen, som i disse dager holder på og bli enig om hvem som fortjener prisen. Det hadde vært sørgelig om vinneren ikke ble kåret for i år. Kanskje vi til høsten kjører på med et arrangement for å hedre vinneren, men uansett får vinneren den ved en senere anledning. Det er mye som er uvisst. Derfor er det viktig å ikke miste hode og ta det helt med ro i disse tider.

Men oppi det hele, så har vi i juryen tenkt å avholde en konkurranse, i samarbeid med Randaberg24, med frist til 20. August. Der lesere av Randaberg24, kan sende sin egen tekst til simen2209@hotmail.com, og få den publisert på nettavisen.

Juryen for konkurransen er festivalsjef Simen Ingemundsen (Ansvarlig redaktør), Henning Sviland (Redaktør) og Astrid Terese Risvold Skjeggerud (Medredaktør).

Det er uansett noen krav, som at teksten må være et sted mellom 2 og 4 sider, og at det kan være en novelle, et dikt eller tekst generelt. Her kan alle delta, de som har lyst er velkommen. Så trekkes det 10. August ut tre finalister, og fem dager etter vil vinneren få en e-post der den heldige får vite om en har vunnet. 25. August vil vinneren bli lansert på avisen. Så håper jeg flest mulig deltar. Ikke la pennen ligge, begynn å skriv.

Så gjenstår det og se om det litterære pubtreffet for 11. Mai blir avholdt og om festivalen går som planlagt i år. Vi vil oppdatere dere underveis. Enn så lenge, ta vare på dere selv, bruk antibac og gjør riktig håndhygiene. Vi har en omfattende dugnad foran oss, og vi vet hva vi skal gjøre, så velg det riktige og tenk på menneskene rundt deg. Take CARE folkens.

Simen Ingemundsen