— Endelig får vi softis-maskin til hotellet

17. mai + is = sant. Takket være Ellen Hollund (t.h.) blir det softis på hotellet den 17. mai. Her sammen med Madeleine Nordhus Strøm.|FORNØYD: Elisabeth Lied ved Ventilene Viste Strandhotell er godt fornyd med 17. mai.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

NASJONALDAGEN:

Norges nasjonaldag nærmer seg, førstkommende søndag er det 1. mai og da er det bare litt over to uker igjen til 17. mai. I år skal randabergbuen markere dagen nede på Vistestranden, slik de feiret det på Randaberg i gamle dager.,

Svein Sørnes & 17. mai komiteen har planlagt en rekke ting, et allsidig og innholdsrikt sceneshow med sang fra bygdas MGP Jr.-håp Line, noen velvalgte ord fra ordfører og prest, samt talere fra Harestad skole og leker for både store og små.

Elisabeth Lied har tidligere lovet å fylle isdisken opp til randen. Det skal være is til absolutt alle.

— Vi føler oss beæret over at 17. mai komiteen har valgt å markere dagen rett utenfor hotellet, sier Madeleine Nordhus Strøm.

Strandhotellet har også mange planer for dagen. Allerede 10.30 åpner kiosken med pølser, is og brus. Nytt for i år er at hotellet har fått en softis-maskin for dagen, og det er handlet inn 200 kremmerhus. Madeleine Nordhus Strøm retter en stor takk til Ellen Hollund som har trumfet gjennom softis-maskinen.

— Vi ser fram til å servere vårt tradisjonelle festkoldtbord og stor stas er det at årets eldretreff er flyttet fra forsamlingshuset til oss. Det blir kjent at både barn, unge og voksne får oppleve 17. mai her, avslutter Madeleine Nordhus Strøm.

De er sprekkeferdig av glede og ser fram til årets 17. mai.