Bård Halsne ute med ny ypperlig musikk

|
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

PLATEANMELDELSE:

Det hender at vi fra tid til annen anmelder lokale artister og gruppers nyeste låter/album i Randaberg24.,

Denne gang har vi tatt for oss Bård Halsne sin nyeste plate «Salige vemodige», som ble sluppet i dag, torsdag 27. januar.

https://open.spotify.com/album/4MMc22buUo3IOJqYU3aEKn?si=lG7vw26DQJSjZCsK7B1cew

Endelig er en av Randabergs fremste artister ute med nytt album. Jeg husker hvor fantastisk debutalbumet «Eg har mitt blod» fra 2019 var, og tenkte da; Bård Halsne kan umulig toppe dette, nå har han laget det vanskelig for seg selv.

Vell like bra skal umulig gjøres, men «Salige vemodige» er overhode ingen skuffelse. Det er tydelig at det ligger mye frustrasjon, desperasjon og irritasjon å murre i bakgrunnen. Det at artisten viser at han er oppgitt over tiden vi lever i, gjør fremføring ganske så troverdig.

https://randaberg24.no/2022/01/19/lage-denne-platen-er-noe-av-det-mest-intense-jeg-har-opplevd/

Når jeg hører låtene på dette albumet, tenker jeg øyeblikkelig på musikken 60-tallet ga oss. Bård Halsne er som alltid grav alvorlig og svært så seriøs i sin musikk. Sangtekstene er såpass enkle at vi skjønner hva randabergbuen ønsker å formidle, noen er også lette å få på hjernen på grunn av at de er så fengende.

Med såpass stor innlevelse, gir han meg som lytter frysninger langt nedover ryggen. Jeg anbefaler samtlige å lytte til denne plata, for det er noe av det sterkeste jeg har hørt på lenge.

Publisert: