Rett og slett en fryd å lytte til

Dette er et band som med små justeringer kan nå toppsjiktet innen norsk rock.

På bilde ser du Adrian Johansen på trommer fremst, Fredrik Fjeldstad Olsen på gitar bak, Maria B. Skaaren som er vokalist til venstre og Arild Brekken på bass til høyre.
  • Simen Ingemundsen
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

LÅTANMELDELSE: Det hender i ny og ne at vi i Randaberg24 anmelder ny musikk. Denne gangen er det en debutlåta til et band utenfor Randaberg som skal få en anmeldelse.

Når sant skal sies så er front vokalisten i bandet Leaving Traces fra Randaberg, hennes navn er Maria B. Skaaren og det er 10 år siden hun bodde på Randaberg.

Nylig slapp de låten «Somedag» som er rock av ypperste klasse, rett og slett en fryd å lytte til. Dette er en mellomting av puddelrock og hardrock, legger seg akkurat på et nivå slik at fans av pop også kan like den. Jeg er rimelig sikker på at denne gruppe kan nå langt, for med Skaarens teft til å skrive låter som gir mening og badets teft med å spille «smooth» i bakgrunnen kan dette bli et band som kan slå seg frem.

Genialt og enkelt bilde til deres debutsingel.

«Someday» er et friskt pust i norsk rock sjanger, og bandet «Etterlater seg spor» hos lytterne, derfor passer navnet Leaving Traces så utrolig godt. For dette er en låt du ikke kommer til å glemme, den er lett å få på hjernen, siden teksten er så durabelig god og meget fengende. Så teksten kan det hende du synger på lenge etter du har hørt den, for det gjorde nemlig jeg. Når alt dette er sagt tror jeg denne gruppen kommer til å nå langt og legge fra seg ufattelig mange spor hos sine lyttere.

Jeg gir gruppen terningkast 4 for sin nye låt «Someday», som dog er deres første. De har ikke mye å gå på reint teknisk og når det kommer til låtskriving, heller litt å gjøre med lydbilde. Skru det litt til, og vipps så har dere plutselig topp karakter.

Fakta om bandet:

Leaving Traces er et helt nytt band fra Stavanger området. De har siden høsten 2021 jobbet med materiale som har tempo, og god stemning. Bandet består av: Adrian Johansen på trommer, Fredrik Fjeldstad Olsen på gitar, Maria B. Skaaren som vokal og Arild Brekken på bass.

Publisert: