KULTUR:

Line går på 8. trinn ved Grødem skole. I januar fikk hun seg litt av en overraskelse, da komiker John Brungot dukket opp på storskjermen i klassen forkledd som en engelsk professor. Line ble ganske så overrasket da “professoren” avslørte at hun var videre i MGP Jr.,

— Husker godt klassens reaksjon og jeg selv ble mer og mer målløs etterhvert som det gikk opp for meg, sier Line som er blant de 10 finaleinnslagene.

Den 28. mai står Randaberg-jenta på scenen i Telenor Arena med sin egenkomponerte låt «Masken». Line skrev sangen etter at hun i april mistet sin kjære lillebror, Noah (8).

Sangen handler om vi mennesker i perioder av livet later som om vi har det bra, selv om vi kan ha det ganske tøft. Vi tar gjerne på oss en “maske” for å skjule hvordan vi egentlig har det.

— Jeg håper først og fremst at sangen min kan bety noe for andre.

Line har sceneerfaring fra før. I UKM deltok hun i 2019 med sangen «Count on Me» av Bruno Mars. På Grødem talenter har hun både vært på andre og førsteplass, da hun deltok i 5., 6. og 8. klasse. I tillegg har hun vært aktiv i kor og musikkmiljøet i Grødem kirke i alle år.

— Det er jo noe annet med MGP Jr. Jeg har jo nerver, men har mange gode støttespillere. Det blir spennende å stå alene på scenen, avslutter Line.

Den 8. april slippes låten hennes på Spotify og andre strømmetjenester. Hun gleder seg til andre skal få høre sangen.