KULTUR:

— Jeg sa til meg selv før jeg gikk hit i kveld, kommer det 20 stykker er jeg strålende fornøyd, men det at kun to stoler står ledig hadde jeg aldri forestilt meg, åpner Bernt Egel Goa fra scenen.,

Onsdag 26. januar hadde Landsbytreffet årets første eldretreff med basar. Det var John Almås som var leid inn for anledningen. Gjennom en kort time bød Almås på en slagerparade med alt fra Johnny Cash sine country låter til Elvis Presley sine rock låter, samt en rekke norske slagere fra blant annet Postgirobygget og Stavangerkameratene.

Siden pandemien enda var et tema, måtte publikum ta til takke med sittedansing og rolig allsang. Etter konserten fikk Almås en varm applaus.

— Gleden i øynene til publikum er hele grunnen til at John Almås inviteres hit, så er han jo en særdeles god artist.

Landsbytreffet har på Facebook-gruppen den siste tiden fått flere titalls nye medlemmer, noe som Bernt Egel Goa ser som et positivt tegn;

— Det er tydelig at våre eldretreff har vært savnet under pandemien og nå er vi klare for nye treff framover, nå skal livet vårt tas tilbake, avslutter Bernt Egel Goa.

Randaberg24 slo av en liten prat med John Almås etter konserten. I februar 2020 la han nemlig opp som artist, i dag spiller han for det meste i veldedige sammenhenger.

— Jeg stortrives i dette selskapet. Så takknemlig og koselig publikum. Selv om jeg har lagt opp som artist er det en ære å få spille på Landsbypubben og sier for det meste ja om jeg blir spurt.

Neste gang, den 23. februar kommer Helle Johanson Lindboe til Landsbypubben for å synge.