LIVSGLEDE FOR ELDRE:

De eldre kjenner han best som «Dådaen», i kveld tok Odd Kåre med seg sin kompanjong Lauritz Engelsvoll til pubben for å spille opp til dans foran ett titalls publikum.,

— Vi skal spille musikk som våre eldre tilskuere liker og spille opp til dans, sier «Dåda» til avisen.

Lauritz kommer fra Klepp, mens Odd Kåre er siddis, sammen har de 110 år bak seg som musikere innen dansemusikk sjangeren. Sammen har duoen spilt 15 år sammen.

— Vi elsker å spille for denne gjengen og gleder oss til å prøve dette nye lokalet, for her har vi ikke spilt før, sier Engelsvoll til Randaberg24.

De er glad de får spille i Livsglede for eldre, og synes det er flott hva Elsa Vistnes og hennes medhjelpere har fått til.

— Vi kommer fra et arrangement i Sandnes og synes det er kjekt vi kan avslutte for Livsglede gjengen, sier Engelsvoll.

Elsa Vistnes som liker gamle slagere har gledet seg til kvelden. Hun er glad for alle som har møtt opp underveis i uken, og tror ikke Livsgledeuken hadde fått samme oppslutning om samfunnet var stengt.

— Det er så kjekt å se at de er sultne på arrangementer, og fantastisk at så mange tar turen.

Til nå har 250 tatt turen til Livsglede for eldre, og det er ventet flere. Lørdag er det ventet en god del besøkende på Viste strandhotell, men arrangørene sier det enda er plass.

— Folk må komme, god mat og interessant foredrag. Kan det bli bedre i et av de flotteste lokalene vi har i Randaberg.

Mot slutten av arrangementet ble det utloddes flotte fruktkurver. Odd Kåre Bjerga og Lauritz Engelsvoll spilte både trekkspill og gitar gjennom en to timers konsert på pubben, og serverte slagere på rekke og rad. I tillegg til å servere musikk fra artister som blant andre Jim Reeves, Elvis Presley, Boney M., kom de med humoristiske fortellinger og dro noen vitser i ny og ne. Tilskuerne var samstemt om at det ble en festlig kveld på den lokale pubben.