«Dusjen» er noe av det beste TØFL har produsert siden «Nokia 105»

Fortsetter gutta i TØFL slik er det ikke lenge før de får topp karakter.

  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

LÅTANMELDELSE: Jeg har vært skuffet over de siste nye låtene TØFL har sluppet, har følt det ikke har vært helt dem. Men med «Dusjen» føler jeg de er tilbake til stilen sin igjen.

Føler at «Dusjen» inneholder samme humor som «Nokia 105» og «Eg ska». Den er lett å synge med på, vert fall når det kommer til refrenget hvor setningene «Føle du någe nå?» og «Eg føle ingenting» gjentas. Det er dette som er TØFL spør du meg.

De er produktive disse fire gutta, og har hatt flere oppdrag den siste tiden. Jeg liker deres 90-talls «svung» over det hele. En kan også til tider føle med artisten når han i sangen synger «Varmere, og varmere, og varmere. Heilt te huden brenne» og skriker «Ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah. Eg klore rondt sårskorpå».

Lydmessig er det lite å si, annet enn at det er en fengende melodi som en lett kan nynne med på og danse til. For spør du meg er kvaliteten på melodien bedre enn sangteksten. Men når Hans Markus synger med sin lekne stemme får jeg frysninger langt nedover ryggen.

Så vell, sangen er god, men teksten tynn, og melodien fyldig, Jeg gir denne låta terningkast 4, men når sant skal sies hadde jeg håpet på mer kvalitet, TØFL har jo tross alt holdt på i noen år nå.

Publisert: