— Det blir en variert aften i kirken

Dette er Korall og de tre solistene som skal synge i Randaberg kirke førstkommende søndag.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: Førstkommende søndag, 5. februar blir det konsert i Randaberg kirke. Det er Korall, under ledelse av Trygvald Thorsen med fullt band som skal opptre.

— Koret sitt mål er å få fram det vi har på hjertet og framføre låter som betyr noe for oss. Nå som vi har øvd på dette prosjektet siden september begynner vi å bli klare for konsert, sier Trygvald Thorsen.

Bandet for kvelden består av Rune Øygard (piano), Lars Trygve Helgeland (bass), Torleif Kvitno (trommer) og Magnhild Mo (cello). I tillegg har de med seg de lokale solistene; Elfrid Vistnes Mæstad, Roald Pedersen og Ellen Lien Rygg. Thorsen lover et variert program med gospel og salmer, der publikum på flere av låtene får være med å synge.

— Vi er 25 i koret og har øvd i engelske og norske låter, noen mer kjent enn andre, forsetter Thorsen.

Eksempler på sanger som vil bli fremført er; den gamle gospellåten «Take me back», Jim Reeves låt «Take My Hand, Precious Lord», Sigvart Dagsland sin «Det er makt i de foldede hender» og Bjørn Eidsvåg sin «En dag».

— Jeg liker begge sjangrene, både gospel og salmer, for vi er nødt til å ha variasjon når vi først skal gå i gang med et slikt prosjekt, avslutter Thorsen.

Like før konserten på Randaberg gjester de Nærbø kirke den 4. februar og Tau kirke den 12.februar.