Elektronisk aften på Tungenes fyr

||
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

KULTUR: 

I går gjestet den britiske vokalisten og låtskriveren Ed Dowie fyret for aller første gang. Bortsett fra besøket i Randaberg, har artisten opptrådt kun en gang tidligere i Norge.,

Artisten har 14.782 månedlige lyttere på Spotify, og er kjent fra det Portsmouth-baserte bandet Brothers in Sound. I løpet av en time skapte Dowie god stemning på fyret, både med sin humor og sine låter.

— Takk for at dere tok turen og for at jeg fikk komme hit, åpnet Dowie konserten.

Rundt 30 spesielt interesserte publikummere fikk gleden av å høre artisten bak albumet «The Obvious I» fremføre flere av sine populære låter.

Fra scene delte Ed Dowie hvor begeistre han var for Randaberg-strendene og la spesielt merke til et skilt nede ved Tungenes-kaien.

Han forklare det på engelsk og et latterutbrudd kom fra samtlige i salen da han fikk telefonen til å oversette: «Ikke gå for nært, svanene ruger».

Det var god stemning helt fram til siste låt, og etter en time med britisk danse- og elektronisk musikk, fikk Randaberg24 en kommenter fra artisten.

— For et fantastisk publikum, og bakgrunnen var skikkelig stønning. Jeg følte på varmen fra publikum, det var «connection» hele tiden. Jeg har ikke ord for hvor fantastisk Randaberg er som plass, skikkelig vakkert.