BØKER:

Det er ikke lenge siden de to lokale forfatterne Stig Ellingsen og Simen Ingemundsen lanserte deres siste bok «Alfahannen», men det gikk ikke upåaktet hen hos enkelte.,—

Da vi lanserte vår nyeste bok , «Alfahannen» opplevde vi dessverre å bli utsatt for «nett-troll» og andre som kom med personangrep og dårlig skjulte trusler, skriver de to på Facebook.

Duoen valgte da midlertidig å legge ned nettsidene til Neglebitt forlag, et selskap de også opprettet tidligere dette året.

,—

Alt det er ordnet nå, og vi har måttet stenge enkeltpersoner ute fra profilene våre.

Selv om nett-troll finnes, så lar de to ikke det gå utover aktiviteten fremover.

,—

Vi lar ikke dette gå inn på oss. Ikke i det hele tatt. Vi lar ingen begrense ytringsfriheten vår! Med så mange gode mennesker, og så mye støtte, vil vi bare skru tempoet på utgivelser opp og stadig vekk lansere nye, utfordrende og spennede bøker.

Ellers har 2020 har vært et fint år for de to lokale forfatterne. Det var året da boka «Rotteblod» kom, det som er oppfølgeren til «Spindelvevet». Nå er boka solgt i over 1.000 eksemplarer.

,—

Dette har vært et fantastisk år for oss. Forlaget ble startet 2. juli i år, og allerede 20. desember har vi solgt over 1.000 eksemplarer av «Rotteblod» når vi tar med papirbok, e-bok og lydbok, sier forfatterne.