Mer Blodig alvor i landsbyen neste år

Festivalforfatter Gunnar Staalesen i samtale med festivalsjef Simen Ingemundsen.|Manusforfatter: John Kåre Raake ser fram til å besøke Randaberg og delta på krimfestivalen.|Krim: Trude Teige ser fram til å gjeste Rogalands eneste krimfestival neste år.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

KULTUR: 

Det er litt over en måned siden femårsjubileet til Blodig alvor i landsbyen ble feiret i bibliotekskjelleren med blant andre festivalforfatter Gunnar Staalesen og Sølvkniven-vinner Anne Holt på programmet. Til tross for at sistnevnte meldte avbud i siste liten på grunn av sykdom, tok totalt noen og 40 tilhørere turen til folkebiblioteket under de kriminelt spennende festivaldagene.,

Antall besøkende under årets festival er for øvrig en økning på rundt 20 fra året før. Det er noe som festivalsjefen er rimelig fornøyd med.

— Årets festival ble bedre enn forventet. Det at antall besøkende økte er et tegn på at festivalen er kommet for å bli og jeg ser fram mot fem nye år. Trist var det selvsagt at Anne Holt måtte melde avbud, men hun har lovet å ta turen til bygda ved en senere anledning, skriver Simen Ingemundsen i en pressemelding.

Nå planlegges neste års krimfestival, den sjette i rekken og vil avholdes på samme sted, nemlig bibliotekskjelleren. For allerede nå kan arrangørene bekrefte at manusforfatter John Kåre Raake (Står bak filmer som Gåten Ragnarok, Bølgen og Skjelvet) og krimforfatter Trude Teige (Tidligere journalist i i Bergens Tidende og NRK, og programleder for debattprogrammet Tabloid på TV 2) tar turen.

— Billetter legges ut i starten av denne måneden og flere forfattere er ventet. Planen er å slippe alle forfatterne utover høsten. Neste års festival er satt til 22. og 23. mars. Så det er bare å notere datoene, avslutter Ingemundsen i pressemeldingen.